Livestream: Dordrecht Metal Presents Misanthropia

Livestream: Dordrecht Metal Presents Misanthropia

Deze livestream wordt gepresenteerd in samenwerking met Dordrecht Metal: een gloednieuw metal festival in Dordrecht! Deze gratis livestream is op zaterdag 10 april vanaf 21:00​ uur te volgen via YouTube en Facebook.

Misanthropia vertelt verhalen door middel van symfonische black metal en verankert zich hierdoor stevig in de scene. De Nederlandse band wist zich met een solide line-up in 2014 te storten op het eerste album ‘Omertà’. De plaat zit vol spannende verhalen over de Amerikaanse onderwereld in de tijden van de roaring twenties tot na het einde van de beruchte Wereldoorlogen. Tweede album ‘Convoy of Sickness’ sluit aan op zijn voorganger, maar gaat ditmaal over Nederlandse en Belgische situaties uit de jaren zeventig tot nu. Direct na iedere release stonden de mannen klaar om keihard te raggen in binnen- en buitenland. Ook deze keer houden ze zich niet in voor een melodisch spektakel!

——————————-
Als het publiek niet naar ons kan komen, brengen we de live-ervaring naar jouw woonkamer! Via livestreams* met optredens van veelbelovend talent, oorverdovend hard of juist puur en kwetsbaar. In onze sfeervolle zaal, soms toegankelijk voor publiek en soms op een bijzondere locatie. Abonneer je op ons Youtube kanaal en meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Bekijk het volledige livestream programma hier: https://bibelot.net/livestream/​ *Het concert van Misanthropia is op zondag 28 maart opgenomen.

© Bibelot 2021

Published at Sat, 10 Apr 2021 19:00:13 GMT